Oog Onderwijs Ondersteuning
Actie

Nieuws
Ben Howard naar Heineken Music Hall en Vorst Nationaal
Ben Howard naar Heineken Music Hall en Vorst Nationaal

De Britse singer/songwriter Ben Howard geeft op donderdag 18 december een show in de Heineken Music Hall te Amsterdam.


Na de Paradiso (8 september) binnen een paar minuten uitverkocht te hebben, is deze show het logisch vervolg. Een dag eerder, op 17 december, staat Howard in Vorst Nationaal in Brussel. Onlangs kondigde Ben Howard zijn nieuwe album 'Forget Where We Were' aan, waarvan de gelijknamige single inmiddels in promotie is gegaan.
Kaarten voor beide concerten gaan per 29 augustus in de voorverkoop. In Amsterdam kosten de kaarten 35 euro, de prijzen in België zijn nog niet bekend. 

bron: rocknieuwsGeplaatst op 28/08/14 | link naar dit artikel
Eminem maakt nummer met Sia
Eminem maakt nummer met Sia

Eminem heeft met Sia het nummer Guts Over Fear opgenomen. 


Het lied hoort bij de soundtrack van de film The Equalizer met Denzel Washington.

Naast het nieuwe nummer heeft de rapper uit Detroit nog meer nieuws. Op 28 november verschijnt zijn nieuwe compilatiealbum Shady XV, zo laat Eminem weten via Twitter. De aankondiging kwam met een clip in zwart-wit. Bron: muziekGeplaatst op 26/08/14 | link naar dit artikel
Powerplay week 35 – 2014: The Ting Tings ‘Wrong club’
Powerplay week 35 – 2014: The Ting Tings ‘Wrong club’

25 t/m 31 augustus 2014
Het Britse pop duo The Ting Tings is actief sinds 2007.


Jules De Martino (zang, gitaar, drums) en Katie White (zang, gitaar). Hun derde single ‘That's Not My Name’ wordt hun eerste grote hit en behaalt mei 2008 de eerste plaats in de Engelse Singles Chart, en wordt ook top 10 in Australië en Ierland. Zowel dat nummer als de opvolgende single ‘Shut up and let me go’ haalt ook in België en Nederland de hitlijsten. Deze single wordt #1 in de Amerikaanse hot dance chart.
‘Hands’(2010) wordt ook #1 in de US hot dance chart.

In 2009 winnen The Ting Tings een European Border Breakers Award.
Hun eerste album verschijnt in 2008 en is getiteld ‘We started nothing’ behaalt de #1 plaats in de Engelse album Top 100 en wordt 2x platina. Noteerde in Nederland een top 20 positie in de Album Top 100.
Hun tweede studioalbum ‘Sounds from Nowheresville’ verschijnt februari 2012 en is minder succesvol dan het debuut. Des te groter zijn dus de verwachtingen voor het derde album getiteld, Super Critical, dat 20 oktober uit gaat komen.
Van het nieuwe album is de single ‘Wrong club’ als voorloper onlangs uitgebracht. Een single met een uitstekend in het gehoor liggend soundje, wat af en toe doet denken aan de sound van Nile Rodgers/Chic/’Get lucky’.

http://www.thetingtings.com/
https://www.facebook.com/thetingtings


n.b. ‘That’s not my name’ wordt momenteel gebruikt in een Coca-Cola reclame campagne.

bron: Sieb Kroeske / LayzerGeplaatst op 24/08/14 | link naar dit artikel
Pagina 1 van 567 pagina's  1 2 3 >  Last ›