Oog Onderwijs Ondersteuning
Actie

Nieuws
Blaudzun trots op tourliedje
Blaudzun trots op tourliedje

Blaudzun hoefde geen moment na te denken toen hij werd gevraagd om een nummer te schrijven naar aanleiding van de start van de Tour de France in Utrecht volgend jaar. 


De zanger, zelf een groot liefhebber van de wielrennerij, is trots op het eindresultaat, laat hij weten aan Novum Nieuws.
Het nummer, getiteld Bon Voyage, werd woensdag officieel gepresenteerd in Parijs tegelijkertijd met de rest van de details van de belangrijkste wielerkoers. "De eerste reacties zijn heel enthousiast", zegt hij opgetogen. "Het is toch een spannende dag als je nieuw materiaal uitbrengt."

Bon Voyage is volgens de 39-jarige zanger niet per se een echt 'wielerliedje'. "Wat is dat überhaupt? Ik heb al direct tegen de organisatie gezegd dat ze ook geen wielersong moeten verwachten. Bon Voyage gaat over het leven zelf. Over liefde of over het gebrek daar aan."

De zanger vermoedt dat hij door Utrecht is gevraagd vanwege zijn liefde voor het wielrennen. "Ik denk wel dat ze van me wisten dat ik een enorme liefhebber ben. Ik hoefde er zelf ook nauwelijks over na te denken."

Zelf stapt Blaudzun, die zijn artiestennaam ontleende aan de Deense ex-prof Verner Blaudzun, ook regelmatig op de fiets. "Ik doe het graag. Maar echt talent heb ik niet. Ik ben er ook iets te zwaar voor inmiddels."

Blaudzun, die eigenlijk Johannes Sigmond heet, kon zelf niet bij de presentatie zijn. Hij is op tournee in Duitsland. Wel komt hij woensdagavond over naar Amsterdam voor De Wereld Draait Door. "Vanmiddag in Parijs zijn was voor mij niet haalbaar. Maar ik ga het nummer volgend jaar wel bij de ploegenpresentatie zingen. Sowieso ga ik het de komende tijd veel spelen."

Door: Novum Foto: Tim FicherouxGeplaatst op 22/10/14 | link naar dit artikel
Hardwell: weer beste dj ter wereld ‘onwerkelijk’
Hardwell: weer beste dj ter wereld ‘onwerkelijk’

Hardwell kan haast niet geloven dat hij zich opnieuw de beste dj van de wereld mag noemen.


"Het is een onwerkelijk gevoel om deze erkenning twee jaar achtereenvolgens te behalen", laat de 26-jarige Nederlander weten in een verklaring. Hij voert wederom de prestigieuze DJ Mag 100 aan, werd zaterdagavond bekendgemaakt.
"Ik heb het afgelopen jaar hard gewerkt om iets terug te geven aan mijn fans en geprobeerd om hen zoveel mogelijk te betrekken. Ik ben sprakeloos over het feit dat zij mij en mijn muziek zo hebben omarmd", gaat Hardwell verder. "Die passie die ik bij al die mensen op de dansvloer zie, is zo ongelooflijk magisch."

De liefde van de fans is de grootste inspiratiebron voor de dj. "Zij zorgen ervoor dat iedere Hardwell-show speciaal en uniek is. Dus dankjewel voor jullie onaflatende steun."

Door: Novum foto: ANPGeplaatst op 20/10/14 | link naar dit artikel
Powerplay week 43 – 2014:  The Avener
Powerplay week 43 – 2014:  The Avener

20 t/m 26 oktober 2014  
The Avener is het pseudoniem voor de Franse DJ en producer Tristan Casara


Zij hebben op basis van zijn vele samenwerkingen in de Deep House en Electro muziek, nu een geweldige track heeft gemaakt en bewerkt, die met veel succes gestaag de wereld over trekt. Het gaat om “The fade out lines” dat op zijn EP staat. Het nummer bevat naast deep house en electro, invloeden van r&b en soul met een sexy melodie, de Gibson gitaar gooit er een vintage-sausje over. Alles bij elkaar mét de sensuele stem van Phoebe Killdeer, een hippe hit.  Inmiddels is de single succesvol in Duitsland (#1) en Frankrijk (Top 5), Oostenrijk en Zwitserland.
Voor eind van 2014 staat een album gepland, getiteld: The Wanderings of the Avener
https://soundcloud.com/the-avener/fade-out-lines-original-mix
http://www.theavener.com/
https://www.facebook.com/theavenermusic/timeline
 

Copyright: Sieb Kroeske / LayzerGeplaatst op 19/10/14 | link naar dit artikel
Pagina 1 van 575 pagina's  1 2 3 >  Last ›