Oog Onderwijs Ondersteuning
Actie

Nieuws
Lykke Li deelt nieuw nummer Gunshot
Lykke Li deelt nieuw nummer Gunshot

Lykke Li heeft wederom een nieuw nummer online gezet. De track heet Gunshot en is hier te beluisteren. 


Op 2 mei verschijnt het nieuwe album van de Zweedse zangeres. I Never Learn is volgens Lykke Li de afsluiting van een trilogie die ze in 2008 met Youth Novels. Vorige week onthulde de zangeres nog een videoclip voor haar single No Rest For The Wicked en nu verschijnt er een nieuwe track online met de titel Gunshot. Beluister het .

Bekijk hier de videoclip Gunshot:Geplaatst op 22/04/14 | link naar dit artikel
Foo Fighters al halverwege met nieuw album
Foo Fighters al halverwege met nieuw album

Foo Fighters heeft al de helft van hun nieuwe album op band staan, zo vertelt producer Butch Vig in een interview met Kerrang.


Vig zat eerder al achter de knoppen tijdens het opnemen van Wasting Lights (2011). In het gesprek met Kerrang vertelt hij het volgende over het nieuwe album: “We hebben op verschillende locaties opgenomen en de helft van de sessies zijn nu achter de rug. Het verloopt tot nu toe prima. Het album klinkt anders, zo hebben we wat dingen in de mix gegooid waardoor het anders klinkt en voelt. Het was een flink karwei, maar het is ook erg opwindend.” bron: muziekGeplaatst op 21/04/14 | link naar dit artikel
Powerplay week 17 – 2014:  Jett Rebel
Powerplay week 17 – 2014:  Jett Rebel

21 t/m 27 april 2014

Begin januari hadden we het er al over vanwege de single ‘Tonight’ . 


Jett Rebel is Jelte Tuinstra, 22 jaar jong en heeft ervaring opgedaan o.a. in de band van Valerius. Hij houdt van muziek van o.a. Todd Rundgrun en Beach Boys, dus een echte muziekliefhebber én hij is een bijzonder talent. Je hoort op zijn nieuwe single ‘On top of the world’ ook de invloed van die bijzondere artiesten.
Tijdens de 3FM awards van 10 april jl. kreeg hij award voor Beste Nieuwkomer, eind maart kreeg hij ook al een Edison Award voor Beste Nieuwkomer. Dus…..
Stond hij begin januari op Eurosonic Noorderslag, in maart was hij special guest bij de club tour van Chef Special, 18 maart op Paaspop, in mei een kleine clubtour door Nederland en 9 juni staat hij op Pinkpop op de 3FM stage.
Zijn nieuwe single is ‘On top of the world’ en te vinden op de soundtrack van The Amazing Spiderman 2’.  Wat moeten we nog meer stellen: luisteren en genieten van zijn muziek!
http://www.jettrebel.nl
http://www.facebook.com/jettrebel

copyright: Layzer - Sieb Kroeske

 Geplaatst op 20/04/14 | link naar dit artikel
Pagina 1 van 539 pagina's  1 2 3 >  Last ›