Oog Onderwijs Ondersteuning
Actie

Nieuws
The Ting Tings met nieuw album naar Bitterzoet
The Ting Tings met nieuw album naar Bitterzoet

The Ting Tings komen terug naar Nederland. 


Enkele weken geleden nog PowerPlay op Laser met Wrong Club. Op 16 november staat het duo in Bitterzoet te Amsterdam. Voor 17,50 euro kun je erbij zijn. Kaarten koop je via de site van Paradiso vanaf 20 september.

The Ting Tings zullen er hun derde album Super Critical, dat binnenkort verschijnt, voorstellen aan het Nederlandse publiek.

www.thetingtings.com 

bron: www.podiuminfo.nlGeplaatst op 22/09/14 | link naar dit artikel
Powerplay week 39 – 2014: Dotan - Fall
Powerplay week 39 – 2014: Dotan - Fall

22 t/m 28 september 2014


Eind januari verscheen het nieuwe (tweede) album “7 Layers” van de Nederlandse singer-songwriter Dotan (Harpenau). In 2011 scoorde hij een hit met de single ‘This town’ afkomstig van zijn debuutalbum “Dream Parade”. De show die voorafging aan de release van “7 Layers” in Paradiso Amsterdam was in mum van tijd uitverkocht en dat was al een flink signaal over de populariteit van Dotan.

De eerste single van het album “7 Layers” werd “Fall” dat jammer genoeg toen niet het gewenste hit-resultaat opleverde. Blijkbaar was de tijd er nog niet rijp voor. De opvolger werd de single “Home” en dat nummer werd niet alleen een #1 hit in Nederland, maar ook recent in Vlaanderen. “Home” is in

Nederland inmiddels bekroond met platina. Nog steeds krijgt de single veel airplay-steun. Gelukkig is nu als opvolger van “Home” de eerste single “Fall” opnieuw uitgebracht, in een speciale radio-edit, waarmee zeker voor radio er veel steun te verwachten valt.

Vanaf begin oktober toert Dotan door Nederland en België met een uitgebreide clubtour, waarvan de meeste optredens inmiddels zijn uitverkocht.

copyright: Siep Kroese / LaserGeplaatst op 21/09/14 | link naar dit artikel
Dotan sleept platina plaat in de wacht
Dotan sleept platina plaat in de wacht

Dotan heeft weer eremetaal in de wacht gesleept.


De singer-songwriter kreeg woensdag een platina plaat overhandigd voor zijn hitsingle Home. Dat betekent dat het nummer meer dan dertigduizend keer is verkocht of gedownload.
"Home is platina!", jubelde de 27-jarige singer-songwriter op Twitter. Home, van Dotans tweede album 7 Layers, verscheen in april. Het nummer was afgelopen zomer veelvuldig te horen rondom het WK voetbal. Ruim drie weken geleden ontving Dotan in RTL Late Night een gouden plaat voor Home. Ook het album 7 Layers is inmiddels goud.

Bij het behalen van gouden en platina platen voor singles wordt sinds dit jaar ook rekening gehouden met streams. Daarbij gelden honderd streams als één download.

Door: NovumGeplaatst op 18/09/14 | link naar dit artikel
Pagina 1 van 571 pagina's  1 2 3 >  Last ›