Oog Onderwijs Ondersteuning
Actie
Nieuws
Een nieuw begin: Layzer
Een nieuw begin: Layzer

Na 10 jaar zullen we Laser Radio omdopen in een nieuw radiostation: Layzer.


We hebben lang gewerkt om ons format te herontwikkelen waar meer behoefte aan is: pop en electronische pop muziek. Daarom hebben we ook gekozen voor een nieuwe vormgeving en ook een ander naam: Layzer.  Dus voortaan stem je af op Layzer voor goede muziek. 

Hierbij bedanken we alle mensen die me hebben geholpen met de ontwikkeling van Layzer. En natuurlijk bedanken we alle medewerkers van Laser Radio die de afgelopen 10 jaar actief zijn geweest bij ons radiostation. We maken een stap verder en wellicht met nog meer luisteraars.

 

Het Laser Radio teamGeplaatst op 02/03/15 | link naar dit artikel
Powerplay week 10 – 2015:  Broiler ft Ravvel
Powerplay week 10 – 2015:  Broiler ft Ravvel

2 t/m 8 maart 2015  
Broiler is een Noors duo en dat zijn Mikkel Christiansen (1992) and Simen Auke (1991).


Als duo zijn ze sinds 2011 bezig en dat heeft hen tot nu toe flink wat succes gebracht in eigen land.
Eerdere hits in Noorwegen zijn 'Afterski' (2012: #3), 'Vannski' (2013: #1), 'En gang til' (2013: #8), 'Bonski' (2013: #5), 'Colors' (2013: #18). In 2014 zijn 3 singles uitgebracht w.o. eind 2014 'Wild Eyes' dat de #1 in Noorwegen wist te bereiken. 'Wild Eyes' is de eerste single die internationaal resultaat boekt. De zang is van Ravvel, waarover vrij weinig bekend is, behalve dan dat ze mogelijk uit België komt.
'Wild Eyes' is tot nu toe (buiten Noorwegen) een hit in Denemarken en Oostenrijk. Onlangs is de single in de Benelux uitgebracht door Armada Music i.s.m. het label van Dimitri Vegas & Like Mike en dat houdt in ieder geval in dat er een stevige basis voor succes wordt gelegd in de Benelux. Inmiddels staat de single in de Top 10 in Vlaanderen.

https://www.facebook.com/djbroiler
http://www.broiler.com/
 

copyright: Sieb Kroeske - LayzerGeplaatst op 01/03/15 | link naar dit artikel
Powerplay week 09 – 2015:  Seinabo Sey
Powerplay week 09 – 2015:  Seinabo Sey

23 februari t/m 1 maart 2015  
Seinabo Sey (spreek uit: cee-na-bo cie) is 24 jaar en geboren in het West Afrikaanse Gambia en getogen in Zweden.


Als  kind volgde ze al een muziekopleiding voor 'muzikaal begaafde tieners' in Zweden. Inspiratie uit de muziek haalt ze o.a. bij Alicia Keys, Usher en Beyoncé. In 2013 debuteert ze met de single ‘Younger’, dat behalve in Zweden (#14) een succes is in Noorwegen (#1), Denemarken (#12) en #1 in de Amerikaanse Dance/Club Play chart van Billboard. De single wordt opgevolgd door ‘Hard time’ in 2014. Het succes in Noorwegen is vooral te danken aan de remix die de Noorse dj/producer Kygo er van maakt. Deze remix maakt langzaam maar zeker meer los is verschillende andere landen in de wereld en wordt nu ook ontdekt in Nederland. De single staat aan de vooravond van een doorbraak. December jl. trad Seinabo op tijdens het Nobel Peace price concert in Oslo en ook dat optreden maakte het nodige los. Haar Afrikaanse roots in combinatie met de Zweedse muziekinvloeden maken haar tot een bijzondere verschijning en zangeres. Haar sound kan het beste omschreven worden als r&b, soul en pop.

https://www.facebook.com/seinabosey

clip ‘Younger’ (original version):  https://www.youtube.com/watch?v=GI5E5ewwN1s
clip ‘Younger’ (Kygo remix): https://www.youtube.com/watch?v=gx4rsZkCCss

copyright: Sieb Kroeske / Layzer

 Geplaatst op 22/02/15 | link naar dit artikel